Sopimusneuvottelut jäissä – onko Leo Komarovin jatkaminen Torontossa vaarassa?

Leo Komarov jatkaa uraansa New Yorkissa.
Leo Komarov jatkaa uraansa New Yorkissa.

Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Leo Komarovin jatkaminen seuran riveissä on vaakalaudalla, sillä osapuolten jatkoneuvottelut ovat jäissä.

Toronto Maple Leafs on suorittanut viime vuosina suurta jälleenrakennusta, minkä vuoksi joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat tällä hetkellä lähes poikkeuksetta nuorukaisia.

Tämä on myös tuottanut seuran kannalta tulosta, sillä joukkue eteni viime kevään pitkän tauon jälkeen pudotuspeleihin ja tällä hetkellä se on Atlantin divisioonan kolmantena – eli siis etenemässä kevään tosipeleihin.

Samalla kyseinen jälleenrakennus on tehnyt tilanteen tukalaksi, mitä tulee Maple Leafsin konkariosastoon. Nyt Sportsnetin kiekkotoimittaja ja sisäpiiriläinen, Chris Johnston, on paljastanut, että Maple Leafs ei ole aloittanut seuran veteraanien kanssa jatkosopimusneuvotteluita.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseinen ryhmä pitää sisällään suomalaishyökkääjä Leo Komarovin, tähtihyökkääjä James van Riemsdykin sekä Tyler Bozakin.

Tästä syystä johtuen esimerkiksi Komarovin kauppaaminen kevään siirtotakarajalla on mahdollista, sillä hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden päätteeksi. Sen sijaan van Riemsdykiä Maple Leafs ei ole varmuudella valmis kauppaamaan.

Maple Leafs lähtee toki haastajan roolissa kevään pudotuspeleihin, joten se pitäisi mielellään kaikki veteraanihyökkääjänsä joukkueen riveissä. Näin uskoo ainakin Sportsnetin Nick Kypreos, joka kertoi asiasta samaisessa tv-lähetyksessä, jossa Johnston kertoi neuvotteluiden olevan jäissä.

Komarovin uratilastoihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Muistatko viime kevään kiivaan taiston ”haisevasta hengityksestä”? – Totuus tuli vihdoin ilmi!