Veikö loukkaantuminen Leo Komarovin pelipaikan – terveenä katsomoon?

Leo Komarovin pelipaikka Torontossa on uhattuna.
Leo Komarovin pelipaikka Torontossa on uhattuna. Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin Leo Komarovin tilanne ensi yönä pelattavan Game Sevenin suhteen on auki, vaikka hän on jo tervehtynyt vammastaan.

Suomalaishyökkääjä Leo Komarov loukkaantui joukkueensa toisessa pudotuspeliottelussa Boston Bruinsia vastaan, kun hän kärsi ottelussa alavartalovamman. Loukkaantuminen ei olisi voinut juuri huonompaan aikaan tulla, sillä kokenut suomalainen oli nostettu toiseen otteluun joukkueensa ykköskentälliseen.

Komarov on ehti ennen loukkaantumistaan pelata tänä keväänä vain kahdessa ottelussa ja Maple Leafs hävisi nuo molemmat ottelut. Sen jälkeen joukkue on kammennut itsensä tasoihin ottelusarjassa ja sitä kautta ensi yönä pelattavaan Game Seveniin.

Samaan aikaan ”Leksa” on toipunut alavartalovammastaan pelikuntoiseksi ja nyt kysymys kuuluukin: tarvitseeko Maple Leafs juuri tällä hetkellä Komarovia ha tulisiko sen jatkaa voittavalla kokoonpanolla?

Maple Leafsin päävalmentajana toimivalla Mike Babcockilla ei ole vielä varsinaisia suunnitelmia Komarovin varalle, mutta hänen kommenteistaan on pääteltävissä, että suomalaislaituri tulee kaukaloon palaamisen sijaan jatkamaan popcornien syöntiä katsomon puolella.

Tilanne ei ole kuitenkaan se, että Komarovin asema joukkueessa olisi selkeästi heikentynyt loukkaantumisen aikana – kyse on siitä, kannattaako voittavaa kaavaa lähteä muuttamaan.

Tämä seikka pyöriikin juuri Babcockin mielessä: hän itse sanoi, ettei tiedä haluaako hän viikon mittaisen huilin jälkeen heittää Komarovia niin sanotusti syvään päähän – ottelusarjan ratkaisevaan seitsemänteen otteluun.

Komarovin uratilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Patrik Laine jätti jälleen harjoitukset kesken – pelikunto täysi kysymysmerkki!