Ässät kävi ryöstöretkellä muissa Liiga-seuroissa – Lepaus ja Ruuttu patapaitaan

Porin Ässät hankki kaksi jo tasonsa näyttänyttä Liiga-peluria. Porilaisseura tiedotti, että Teemu Lepaus ja Alexander Ruuttu siirtyvät Ässiin.


Maalintekijä-vedolla kohti perjantain Triplaus-skabaa!


Viimeiset viisi kautta Kuopion KalPaa edustanut Alexander Ruuttu siirtyy Porin Ässien riveihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

28-vuotias sekä laiturin että sentterin tontilla viihtyvä hyökkääjä teki tällä kaudella KalPassa 49 otteluun tehopisteet 14+10=24.

”Kun keskustelimme Alexanderin kanssa sopimuksesta, niin heräsi ajatus, että voisiko hän pelata Ässissä keskushyökkääjänä. Aika pian keskustelujen jälkeen hänet siirrettiin sentteriksi KalPassa. Vaikka hän on pelannut ison osan aikuisurastaan laidassa, hänen sentteripelaaminen oli todella laadukasta kauden loppua kohden. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä hänellä on hyvä silmä pelille ja nuoruusvuosilta sentterin koulutus. Lähtökohtaisesti Alexander on yksi meidän kärkisenttereistämme”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula avasi Ässien tiedotteessa.

Ässät tiedotti perjantaina hankkineensa myös toisen rutinoituneen Liiga-hyökkääjän. Tällä kaudella Tampereen Ilveksen riveissä 38 otteluun 22 tehopistettä nakutellut Teemu Lepaus siirtyy porilaisten riveihin yksivuotisella sopimuksella.

Karri Kivi kun oli Ilveksessä, hän sanoi Porin lauantai-illan olevan vaikein paikka ottaa pisteet raa’an kotiyleisön ansiosta. Sitä odotan myös ensi kaudelta”, 28-vuotias taitoniekka tunnelmoi.

Teemu Lepaus Ässien esittelyvideolla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: KalPa-kannattajille iloisia uutisia – Tuomas Kiiskinen palaa Kuopioon