Liiga-finaalit käyntiin – kummasta mestari: Tapparasta vai KalPasta?

Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.
Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.

Liiga-kausi saa huipennuksensa tästä viikosta alkaen, kun loppuottelusarja Tampereen Tapparan ja Kuopion KalPan välillä käynnistyy tiistaina. Coolbet tarjoaa jälleen hyviä erikoiskohteita kyseiseen ottelusarjaan.

Uusiiko Tappara Liiga-mestaruutensa?

Tappara lähtee Liiga-finaaleihin suurena ennakkosuosikkina ja tamperelaisten mestaruudenne Coolbet tarjoaa kerrointa 1,49, kun taas KalPan mestaruuskerroin on peräti 2,70. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat toisensa neljästi ja jokainen ottelu olikin maalin peli. Voitot menivät kuitenkin Tapparalle 3-1.

Tappara selvitti tiensä Liiga-finaaleihin kaatamalla paikallisvastustaja Ilveksen seitsemässä pelissä puolivälierässä ja HIFK kaatui puolestaan välierissä voitoin 4-1. Kirvesrinnat ovat parantaneet esityksiään peli peliltä ja ennakkosuosikin viittaa on levitetty Tapparan harteille.

KalPa pudotti puolivälierissä Pelicansin ulos voiton 4-1, mutta välierissä JYP laittoi KalPan todella tiukoille venyttäen ottelusarjan aina ratkaisevaan seiskapeliin asti, jossa KalPa oli kuitenkin parempi maalein 5-1. KalPa on pelannut raikasta pudotuspelikiekkoa ja luisteluvoimainen joukkue haastaa Tapparan satavarmasti.

Coolbet on lisännyt sivuilleen paljon erikoiskohteita sarjasta ja tarjolla onkin paljon esimerkiksi pelaajien välisiä H2H-kohteita liittyen peliaikaan, tehopisteisiin ja rangaistusminuutteihin. Torjuntaprosenttitaistelussa esimerkiksi Eero Kilpeläisen kerroin on 1,90 ja Dominik Hrachovinan 1,80.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!