Liiga jää tauolle – keskiviikon ottelu Ässät-KooKoo pelataan vielä normaalisti

Kotimaisen jääkiekon pääsarja Liiga jää odotetusti tauolle. Keskiviikkona pelattava Ässät-KooKoo pelataan vielä normaalisti.

Suomen pahentunut koronavirustilanne pakottaa kotimaisen Liigan tauolle. Keskiviikkona Ässät ja KooKoo kohtaavat vielä toisensa, mutta tämän jälkeen seuraavat pelit on alustavien suunnitelmien mukaan tarkoitus pelata vasta tapaninpäivänä.

”Olemme tehneet syksyn mittaan paljon töitä varmistaaksemme yleisön, pelaajien ja työntekijöiden turvallisuuden ottelutapahtumissa ja onnistuneetkin siinä työssä hyvin. Nyt kuitenkin virustilanne on muuttunut usealla alueella huonompaan suuntaan, joten rajoitukset ovat ymmärrettäviä. Ilman yleisöä pelaaminen ei kuitenkaan ole meille taloudellisesti mahdollista”, Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen kommentoi.

Täydestä 60 ottelun runkosarjasta ei ole kuitenkaan tarkoitus tinkiä. Joulukuussa pelaamatta jäävät ottelut siirretään myöhempään ajankohtaan.

”Uskomme, että tautitilanne saadaan hallintaan nopeasti näillä toimenpiteillä ja pääsemme jatkamaan runkosarjaa. Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja.”

Siirtyvien otteluiden uusista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin. Tilannetta tarkkaillaan koronaviruskriisin mukaisesti. On mahdollista, että Liiga jatkuu joko nykyisiä rajoituksia aiemmin tai otteluita siirretään entisestään eteenpäin.


KATSO MYÖS: Sami Lepistö palaa Jokereihin