Liiga käynnistyy 8. syyskuuta – luvassa ennätysmäärä pelejä viikonloppuisin

Liigan kotisivut ovat toimineet avauskierroksilla äärimmäisen heikosti.
Liigan kotisivut ovat toimineet avauskierroksilla äärimmäisen heikosti.

Liiga julkisti tiistaina infon ensi kaudesta. Jääkiekkofaneille onkin luvassa ihan poikkeuksellista viihdettä, sillä luvassa on ennätysmäärä pelejä viikonloppuisin.

Runkosarja pyörähtää käyntiin 8. syyskuuta täydellä seitsemän ottelun kierroksella. Mestari on puolestaan selvillä viimeistään 28.4.2017.

Tulevan kauden peleistä peräti 58% tullaan pelaamaan perjantaina ja lauantaina. Arkipelit sijoittuvat normaaliin tapaan suuremmaksi osaksi tiistaille ja torstaille.

– Tulevalla kaudella pelataan ennätyksellisen paljon otteluita perjantaina ja lauantaina. Viikonlopun otteluista on katsomokäyttäytymisen osalta tullut hyvää palautetta. Haluamme tukea tätä suuntausta ja siksi pelejä on sijoitettu entistä enemmän perjantaille ja lauantaille, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoo tiedotteessa.

Ensi vuonna pelataan jälleen olympiakiekkoa, joka sotkee hieman Liigan otteluohjelmaa. Leijonien ensimmäinen peli olympialaisissa on 14.2. Liigassa pelataan vielä 17.2. täysi kierros, jonka jälkeen alkaa olympiatauko aina 27. helmikuuta asti.

Tulevalla kaudella pelataan myös ulkoilmaottelu, sillä HIFK ja Kärpät kohtaavat Helsingin Kaisaniemen puistossa 5. joulukuuta.