VIDEO: Liiga-kierroksella monta päähän kohdistunutta iskua – kolme pelaajaa suihkuun

Ville Varakas on määrätty pitkään pelikieltoon hänen taklattuaan Kärppien Sami Anttilaa.
Ville Varakas on määrätty pitkään pelikieltoon hänen taklattuaan Kärppien Sami Anttilaa.

Liiga-kierroksella nähtiin tänään usea isku suoraan päähän. Kierroksella nähtiin myös runsaasti jäähyjä, ja jopa kolme pelaajaa lensi suihkun puolelle.

Torstain Liiga-kierroksella kiehui, ja jopa kolme pelaajaa joutui otteluista suihkun puolelle. Näistä kaksi näki päivänvalonsa TPS:n ja Jukurien välisessä väännössä, jonka TPS voitti jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

Näistä ensimmäinen tuli Jukurien Ilmari Pitkäselle, jonka maila osui taiston tiimellyksessä TPS:n Jasper Lindstenin naamaan. Pitkänen sai tilanteesta 5+20 minuuttia. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Ottelun toinen ulosajo nähtiin taasen TPS:n puolesta, kun kovan äijän maineen omaava Ilkka Pikkarainen joutui suihkun puolelle jälkipelistä. Hän kamppaili summerin jälkeen Jukurien Teemu Suhosen kanssa, jota hän huitaisi mailalla. Pikkarainen kävi tuomiosta todella kuumana. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Illan kolmas ulosajo, joka sekin johtui päähän kohdistuneesta iskusta, tuli HIFK:n Ville Varakkaalle. Hän taklasi hyökkäyspään siniviivan tuntumassa kovalla vauhdilla Kärppien Sami Anttilaa. Anttila jäi taklauksen jälkeen jään pintaan, ja hänen olemuksensa oli ymmärrettävistä syistä sekava. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Illan kierroksen kovuudesta eivät selvinneet edes maalivahdit, sillä Ilveksen Riku Helenius joutui puolustaja Jarkko Parikan alle. Parikka ei kuitenkaan kaatunut oman maalivahtinsa päälle omin avuin, sillä hänet tuupattiin Heleniuksen niskoille Lukon Chris VandeVelden toimesta.
Tilanteessa ihmetystä aiheutti ottelun tuomariston ratkaisu jatkaa peliä törmäyksen jälkeen. Helenius oli iskusta kuitenkin sekavan oloisena, mutta kamppailun tuomarit eivät reagoineet tähän kovinkaan nopealla aikataululla. Ilveksen päävalmentajan toimiva Karri Kivi olikin tuomarien ratkaisusta todella tuohtuneena. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.
Lisää Liiga-kiekosta voit lukea TÄSTÄ.