Liiga-KISA! Veikkaa avauskierroksen maalimäärä ja voita 50€ pelirahaa

2000 Liiga-kisa Lätkätriplaus NHL-vihjeet NHL viikko lätkätuplaus Liiga NordicBet Jääkiekkomaalivahti | Laitataklaus.com

Kiekkokausi on vihdoin täällä, ja siinä samalla luvassa on Laitataklauksen kauden ensimmäinen Liiga-kisa. Jätä veikkauksesi alle ja voit voittaa pelirahaa.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan Liigan avauskierroksen maalimäärää!

Kisan voittaja nappaa itselleen 50€ arvosta pelirahaa Coolbetille!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen perjantaita 14.9. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa Liigan avauskierroksen maalimäärää. (HUOM! Vain varsinainen peliaika). Veikkausaika päättyy perjantaina puolella 29.5. klo 03:00.

Esimerkkiveikkaus: 27

2.  Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella, syyskuun alusta – kuitenkin ennen perjantaita 14.9. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 50€ arvosta pelirahaa Coolbetille!

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

Nimi (pakollinen)

Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.