Liigaa pelataan jälleen ensi kaudella Tallinnassa – mukana uusia joukkueita ja paikallinen tähti

Tallinnassa nähdään jälleen ensi kaudella Liiga-jääkiekkoa, kun HIFK, JYP, Lukko ja Pelicans taistelevat pisteistä Tondiraba Areenalla.

Liiga on hivuttautunut etelänaapuri Viroon viime kausien aikana. Ensi tammikuussa pelataan jo neljäs Liiga goes to Tallinn -tapahtuma.

Viime kaudella Tallinnassa pelattiin kaksi ottelua saman päivän aikana. Ensin toisensa kohtasivat SaiPa ja Ilves päiväottelussa, jonka perään illalla toisistaan mittaa ottivat turnauksen järjestäjäjoukkue Pelicans sekä Lukko.

Ensi tammikuun 30. päivä pelattavassa turnauksessa mukana ovat jälleen Pelicans ja Lukko. Sen sijaan uusina joukkueina nähdään HIFK ja JYP. Jyväskyläläisten riveissä nähdään myös Viron lahja jääkiekolle.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että nimenomaan JYP ja HIFK ovat uusina joukkueina mukana. HIFK tuo helsinkiläisenä seurana mukanaan varmasti suuren joukon kannattajia, kun taas JYP on Viron päässä ylivoimaisesti kiinnostavin Liiga-joukkue, koska Robert Rooba on virolaisen jääkiekkoilun ykköstähti. Tarkoituksena on ollut uudistaa tapahtumaa joka vuosi, ja ainakaan joukkueiden osalta emme olisi voineet tälle kaudelle parempaa kattausta saada”, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu sanoi Liigan tiedotteessa.

Klo 15.30 alkavassa ottelussa kohtaavat Lukko ja HIFK, jonka jälkeen pisteistä mittelevät Pelicans ja JYP iltakahdeksasta alkaen. Tapahtumaan kuuluu perinteisesti myös paljon oheisohjelmaa Tallinnassa sekä laivamatkoilla.

Pelicans ja Lukko kohtasivat viime tammikuussa Tallinnassa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: HIFK hankki uuden sentterin – ”Hienoa, että hän valitsi useista vaihtoehdoista HIFK:n”