Liiga-kierros on paketissa – KooKoo murjoi Tapparan suurinumeroisesti

Liiga-kierros paketissa
Liiga-kierros paketissa

Tämän illan Liiga-kierros on paketissa, ja kaiken kaikkiaan tänään pelattiin neljän ottelun verran Liiga-kiekkoa. Eniten maaleja taottiin Kouvolassa.

Illan suurin yllätys oli kun Tappara suli Kouvolassa Lumon-areenalla täysin. Kotijoukkue KooKoo pyöritteli sellaisen sirkuksen käyntiin, ettei Tappara pysynyt pyörityksessä mukana. Kouvolalaiset voittivat ottelun lukemin 8-3. Peli oli ensimmäisen erän jälkeen lukemissa 3-1, kahden erän jälkeen taululla komeili 8-1, ja kun 60 minuuttia tuli täyteen, niin päätöslukemiksi kirjailtiin 8-3.

Toinen jokseenkin yllättävä tulos saatiiin tänä iltana Jyväskylästä, kun kokenut JYP hävisi Jukureille 1-4. Jukurien vahva, kolme vierasmaalia sisältänyt, avauserä sai kotijoukkueen polvilleen. JYP:in ainokaisestakin vastasi Jukureiden kasvatti, Jerry Turkulainen, joten sinänsä ilta oli mikkeliläisille juhlaa.

Illan muissa otteluissa HPK kaatoi Ässät kotonaan lukemin 4-2, ja SaiPa niisti Lappeenrannassa Ilveksen nokkaa. SaiPa nakutti ottelussa neljä maalia Ilveksen yhtä täysosumaa vastaan. SaiPa on tällä hetkellä Liigan kärkipaikalla kahdeksalla pisteellään, mutta Liiga-kausi on vielä hyvin nuori siihen nähden, että kannattaisi tuijotella sarjataulukoita.

Liiga jatkuu huomenna kahden ottelun voimin kun HIFK isännöi HPK:ta ja TPS saa vieraakseen KooKoon.

Suosittelemme myös:

Jokerit kaatoi Magnitogorskin – Platt iski kahdesti!