Liigan finaaleista haetaan perjantain Triplaus-betsi!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Liigan finaalisarja käynnistyy tänään perjantaina klo 18:30, kun Lukko ja TPS kohtaavat. Raumalaisten taival finaaliin oli enemmän kuin odotettavissa, eikä joukkue liiemmin kokenut yllätyksiä pudotuspeleissä. TPS:n läsnäolo finaaleissa sen sijaan on positiivinen yllätys: joukkue lähti esimerkiksi välierissä HIFK:ta vastaan taistelemaan selkeänä ennakkosuosikkina, mutta niin vain turkulaiset painelivat finaaliin.

Fakta on se, että Lukon harteilla lepää valtaisa ennakkosuosikin viitta. Joukkue on käytännössä jokaisella osa-alueella edellä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. TPS on kuitenkin onnistunut yllättämään tähänkin asti, joten joukkuetta ei missään nimessä sovi aliarvioida.

Lukko on tänään todennäköinen voittaja, ylivoimaisesti. Tästä huolimatta allekirjoittanut vetää vastarannankiiskin pöksyt jalkaan ja lähtee uimaan vastavirtaan. Triplaukseen isketään TPS:n lopullinen voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit). Pelivalinta selittyy pääasiassa kertoimella. Olisi pienimuotoinen ihme, jos vieraat nappaisivat tänään voiton. Mutta isompiakin ihmeitä ollaan jääkiekon parissa nähty!

TRIPLAUKSEEN!