Liigan ja Triplaus-skaban pariin!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Pääpaino tämän perjantain vetokupongilta löytyy Vaasan Sportista, joka lähtee hakemaan pisteitä Mikkelistä Jukurien vieraana. Kotijoukkue Jukurit sai katkaistua huiman 13 ottelun mittaisen tappioputkensa valmentajan vaihdoksen myötä, kun Marko Kauppisen paikalle asettui Jari Kauppila. Tämä toi takuulla piristystä jengiin, sillä sittemmin se on onnistunut kaatamaan JYPin 4-2 ja peräti Kärpät 5-1. Fakta on kuitenkin se, että Jukurit löytyy runkosarjan hänniltä kun taas laadukkaampi Sport taistelee täysillä pudotuspelipaikasta. Myös Sportilla on allaan komea voitto, kun se kukisti viime matsissa Lukon 1-4. Tästä matsista pisteiden pitäisi ehdottomasti matkata vieraiden mukaan.

Vetolappu viimeistellään TPS:n voitolla (sisältää jatkoajan ja rankkarit) Pelicansista. Vastakkain on kaksi tasaista jengiä, kuitenkin TPS:n ollessa hiukan laadukkaampi. Pelicans on voittanut tiukasti tämän kauden kaksi keskinäistä kohtaamista vuodenvaihteen tienoilla, nyt turkulaisilla on oiva sauma napata pussinokista revanssi. Etenkin kun huomioidaan, että viime matsissa tuli lunta tupaan kun Kärpät kävi Turussa ryöstöretkellä 2-7 lukemin. Nyt on aika kasvojen pesulle!

TRIPLAUKSEEN!