Klassikkovideo: Liigan kaikkien aikojen törkein temppu – Semir Ben-Amorin hävytön hyökkäys Ville Peltoseen

Liigan kaikkien aikojen törkein temppu nähtiin noin seitsemän vuotta sitten.
Liigan kaikkien aikojen törkein temppu nähtiin noin seitsemän vuotta sitten.

Syyskuussa 2012 nähtiin Liigan kaikkien aikojen törkein temppu, kun Jokerien Semir Ben-Amor hyökkäsi HIFK:n Ville Peltosen kimppuun.

Syyskuussa 2012 Suomi sai sellaisen kiekkokohun, jollaista ei oltu nähty miesmuistiin – tuskin tullaan koskaan enää näkemään. Helsingin paikallistaistossa Jokerien ja HIFK:n välillä sattui nimittäin sellainen selkkaus ettei paremmasta väliä.

Jokerien Semir Ben-Amor nimittäin hyökkäsi hävyttömällä tavalla HIFK:n Ville Peltosen kimppuun, taklaten tätä selästä ja hakaten jään pinnassa. Tilanne aiheutti valtavan polemiikin, jota kommentoivat käytännössä kaikki aina ministereistä lähtien.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ben-Amor sai tempustaan pahoinpitelytuomion sekä 18 ottelun pelikiellon. Mies ei halunnut kommentoida tekemisiään yli neljään vuoteen, kunnes vihdoin vuonna 2017 mies kommentoi tekoaan Ilta-Sanomille. Mies myönsikin rehdisti, että hänellä keitti tilanteessa pahasti, ja että hän teki suuren virheen.

– Kummallakin jengillä tunteet olivat pinnassa alusta. Sen aisti, että kohta ”tanssittaisiin”, Ben-Amor kertasi noin pari vuotta sitten.

– Tein virheen! Siinä tunnetilassa en hallinnut tilannetta, ja asiat etenivät toisin kuin olin tarkoittanut. Siksi tapahtui ylilyönti.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.