Voita matka lätkän MM-kisoihin! Liigan pudotuspeleihin 5 euron ilmaisveto

Liigan pudotuspeleihin 5 euron ilmaisveto!
Liigan pudotuspeleihin 5 euron ilmaisveto!

Osallistu Coolbetin mahtavaan kampanjaan, jonka myötä saat Liigan pudotuspeleihin 5 euron ilmaisvedon ja mahdollisuuden voittaa matkan lätkän MM-kisoihin!

Liigan pudotuspelit ovat aivan oven takana. Säälipleijarit alkavat tänään lauantaina, kun Lukko ja JYP kohtaavat Raumalla sekä Ilves ja SaiPa Tampereella. Panoksena on paikka auringossa, sillä voittajat saavat vastaansa runkosarjan ykkösen ja kakkosen, Kärpät sekä Tapparan.

Nyt Coolbetillä on startattu mahtava kampanja, jonka myötä saat 5 euroa pelirahaa sekä mahdollisuuden osallistua Coolbet Leagueen. Tätä kautta sinulla on taasen loistava mahdollisuus kuitata itsellesi matka lätkän MM-kisoihin, ja vielä kaiken lisäksi välieriin, pronssiotteluun sekä finaaliin!

Liigan pudotuspelien ensimmäisten kierroksen otteluohjelman voit tsekata tästä linkistä.

KAMPANJA ON VOIMASSA 16.3.-27.3., JOTEN TOIMI NOPEASTI!!! VOIT OSALLISTUA TÄSTÄ.

NÄIN OSALLISTUT:

1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy TÄÄLTÄ!

2. Tee 16.3. – 27.3. klo 18:00 välisenä aikana vähintään 10 € talletus käyttämällä bonuskoodia: LIIGA19

3. Saat välittömästi 5 € ilmaisvedon Liigan pudotuspeleihin (voimassa: 16.3. – 27.3.). Jos sinulla on aktiivinen Vedonlyönnin bonus, et voi lunastaa ilmaisvetoa.

4. Tehtyäsi talletuksen voit osallistua ilmaiseksi Coolbet Leaguen Liiga Playoffs -kilpailuun, jonka pääpalkintona on matka lätkän MM-kisoihin Slovakiaan katsomaan välieriä, pronssiottelua ja finaalia.

5. Coolbet Leaguen Liiga Playoffs -kilpailu aukeaa samana iltana, kun kaikki puolivälieräjoukkueet ovat selvillä. Kilpailun 1. kierrokselle osallistuminen sulkeutuu 21.3. klo 18:00.
HUOM! Coolbet Leaguen Liiga Playoffs -veikkauskisaan voi osallistua vain nettiselaimella (ei mobiilisovelluksella).

TÄSTÄ MUKAAN!