Liigan välierät ovat täällä! Löytyykö mestari etelästä vai pohjoisesta?

peliyhtiö Liigan välierät alkavat tänään Kärppien ja HIFK:n välisellä kamppailulla.

Liigan välierät alkavat tänään yhden ottelun voimin, kun mestarisuosikit Oulun Kärpät ja Helsingin IFK ottavat toisistaan mittaa.

Liigan välierät vuosimallia 2018 ovat valmiina alkamaan tänään illalla, kun Kärpät ja HIFK aloittavat kamppailunsa tuttuun kellonaikaan 18:30.

Välierät ovat tänä vuonna siitä jännät, että jokaisella neljällä joukkueella on erinomainen sauma vallata itselleen Liigan mestaruus. Kärppien ja HIFK:n lisäksi neljän parhaan sakissa ovat Tappara sekä TPS, jotka aloittavat oman urakkansa huomenna.

Tämä näkyy myös kertoimissa. Pienimmät tällaiset löytyvät Tapparalta ja Kärpiltä, joiden mestaruuksille saa kertoimen 3.50. HIFK tulee aivan perässä, sillä sen kerroin on 3.70. Suurin kerroin löytyy TPS:ltä, jolla se on 4.75. On kuitenkin syytä muistaa, että turkulaisseura pelasi erinomaisen runkosarjan, sijoittuen sarjataulukon toiseksi. Se keräsi kaksi pistettä enemmän kuin Tappara ja jopa 11 pistettä vähemmän kuin runkosarjan ykkönen Kärpät.

On siis hyvinkin mahdollista, että mestaruus saattaa mennä tällä kaudella Turun suuntaan, missä Liigan mestaruutta on juhlittu edellisen kerran kauden 2009-2010 päätteeksi.

Erinomaista vedonlyönnin kannalta on kuitenkin se, että jokaisella joukkueella on omat mahdollisuutensa mestaruuteen, minkä lisäksi jokaisen joukkueen kertoimet ovat todella pelattavia.

Liigan välierät kertovat paljon

Koska neljän parhaan sakissa on kauden neljä parasta joukkuetta, punnitaan seurojen väliset voimasuhteet vasta nyt. Esimerkiksi Kärpät lähtee illan otteluun ennakkosuosikin asemasta, sillä sen kerroin on 2.15, mutta HIFK:lla on mahdollisuus voittaa kotietu puolelleen jo heti ensimmäisessä kamppailussa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nämä ovat myös niitä pieniä tekijöitä, joilla ottelusarjat tullaan ratkomaan. Tähän luotetaan myös kertoimien suhteen, sillä vaikka TPS lähtee Tapparaa vastaan kotiedun turvin, on Tapparan kerroin ottelusarjan voittoon tästäkin huolimatta 1.72, kun taasen TPS:n vastaava on 2.05.

On kuitenkin syytä muistaa, että Tappara on voittanut mestaruuden nyt kaksi kertaa putkeen, joten oletettavaa on, että nälkä ei ole enää suurimmillaan. Ei edes siitä huolimatta, vaikka seurassa on vaihtunut päävalmentaja.

Lisää välieristä ja ottelupareista löydät täältä.

SIIRRY LYÖMÄÄN VETOA TÄSTÄ!!!

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!