Liigassa betsataan vastavirtaan

Tiistain Liiga-kierros tarjoilee neljä ottelua. Laitataklauksen pelivihjeessä heittäydytään Lukon ja Sportin väliseen taistoon – ja tällä kertaa haistellaan hiukan rohkeampaa pelivalintaa vetokupongille.

Miksi betsata Coolbetilla?

Runkosarjan ykkönen, Lukko, lähtee selvänä ennakkosuosikkina taistoon. 1X2-kertoimet ovat 1,55 – 5,00 – 5,40, mikä kertoo jo paljon. Kaiken kukkuraksi Lukko ja Sport kohtasivat lauantaina, jolloin raumalaiset hakivat Vaasasta 2-5 voiton. Allekirjoittaneen silmään Sportin kertoimessa on kuitenkin ilmaa.

Sport on onnistunut poimimaan kovia päänahkoja viime peleissään: mm. Ilveksen, TPS:n ja Pelicansin. Vaasalaisten akilleen kantapäänä on ollut läpikauden takkuinen maalinteko, missä jengi on kuitenkin parantanut otteitaan viime aikoina.

Lukko käytännössä varmistelee runkosarjan kärkisijaa, kun taas Sport taistelee täysillä pudotuspelipaikasta. Matkaa kymmenentenä majaileviin Ässiin on vain kaksi pistettä, joten tässä kohtaa jokainen matsi on tärkeä.

Materiaalietu on isäntien puolella, se on selvää. Sportilta kuitenkin löytyy potentiaalia yllätykseen, ja revanssi on täysin mahdollinen. Isketään lapulle Sport +0,5 -veto, mistä tarjotaan kerrointa 2,50.

Sport +0,5 (2,50)