Liigassa jälleen useita tasapelejä – SaiPa iski seitsemän maalia

Liiga on tarkentanut tulkintojaan törkytaklauksia kohtaan.
Liiga on tarkentanut tulkintojaan törkytaklauksia kohtaan.

Liigassa pelattiin tänään seitsemän ottelua, joista kaksi on vielä käynnissä. Viidestä ensimmäisestä kamppailusta kolme päättyi tasan.

Liigan avauskierrokset ovat lähes taputeltu ja sarja on avattu ryminällä. Eilisellä kierroksella nähtiin useita tasapelejä, eikä tämäkään päivä ollut poikkeus.

Lauantain Liiga-kierroksella nähtiin myös muutama poikkeus, sillä Pelicans-Lukko ja Ässät-TPS starttasivat viiden sijasta vasta klo 18:30.

Ensimmäisestä viidestä ottelusta jopa kolme päättyi tasan. ”Lisäajalle” venyivät ottelut HPK-Tappara, Jukurit-HIFK sekä Kärpät-KalPa. Lisäksi Ilves-JYP päättyi vieraiden tiukkaan 3-4-voittoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

HPK yllätti kotonaan Tapparan, kun se kaatoi tamperelaiset voittolaukauksien jälkeen lukemin 2-1. Myös Jukurit oli kotonaan lähellä yllätystä, sillä HIFK onnistui voittamaan vasta jatkoajan puitteissa. Pienoinen yllätys nähtiin myös Oulussa, sillä KalPa poistuu takaisin Kuopioon 3-2-jatkoaikavoiton myötä.

SaiPa oli sen sijaan KooKoota vastaan tyly isäntä, sillä lappeenrantalaisseura iski vieraiden verkkoon jopa seitsemän täysosumaa. Kamppailun loppulukemat kirjattiin SaiPalle 7-3.

Pelicans johtaa Lukkoa toisen erän tienoilla hurjin lukemin, 5-0. Ässien ja TPS:n välisessä kamppailussa on sen sijaan tiukempaa, sillä ottelu on lukemissa 1-1.

Maalintekijät ja muut tilastot löydät täältä.

Suosittelemme myös:
Kanadalaismedian hurja arvio – neljä suomalaista mukana tulokaskilvassa