Liigassa pureudutaan Sportin ja Ilveksen väliseen mittelöön

Lauantai tarjoilee Liigassa mukavat neljä matsia. Tänään tarkastelun alle poimitaan Sportin ja Ilveksen välinen mittelö. Vierasjoukkue Ilves on lähtökohtaisesti selvä ennakkosuosikki voittamaan matsin – tästä huolimatta vieraille tarjotaan varsin maistuvia kertoimia.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Sport koki jonkinlaisen piikin tekemisessään vuodenvaihteen tienoilla. Joulun jälkeen se selätti mm. Tapparan 0-3, ja voitti tämän jälkeen kolme matsia perättäin. Nyt vaasalaisten lento on taantunut, ja jengi viilettääkin neljän pelin tappioputkessa.

Kotijoukkueen suurimpana ongelmana kuluneella kaudella on ollut maalinteko. Joukkue on tehnyt koko sarjassa vähiten maaleja (53), joka on noin kaksi per ottelu. Sportin parhaimpana pistemiehenä toimii Sebastian Stålberg, joka sijoittuu tehopisteillä 8+7 sijalle 55. Sadan parhaan joukkoon yltää Stålbergin lisäksi ainoastaan Turo Asplund ja Jesse Paukku.

Myös Ilves on (hiukan yllättäen) ollut vaikeuksissa viime peleissään. Edellisessä matsissa Pelicans kävi ryöstöretkellä numeroin 2-6. Tamperelaisten tolppien välissä torjui Ville Kolppanen, jonka kausi on ollut toistaiseksi totaalinen pannukakku. Tänään maalilla nähdään Eetu Mäkiniemi. Ilves on tämän vuoden puolella pelannut ainoastaan neljä ottelua ja voittanut näistä yhden, jossa se kaatoi Ässät 4-2. Taantumasta huolimatta joukkue sijoittuu edelleen runkosarjan kärkipäähän, tällä hetkellä kolmanneksi. Tässä kohtaa pitäisi kuitenkin taas löytää se oma pelivire.

Jengit ovat tällä kaudella kohdanneet jo kolmesti. Sport vei ensimmäisen kohtaamisen 2-4 vierasvoitolla. Ilves vei seuraavat pelit nimiinsä numeroin 6-1 ja 6-0. Nyt jos koskaan tamperelaisten tulisi päästä voittojen pariin, ja siihen on oiva sauma, sillä tasoero näiden kahden välillä on selkeä. Coolbet tarjoaa lisäksi Ilveksen voitosta ylivoimaista markkinatoppia, joka ehdottomasti päätyy lapulle!

Pelivihje: Ilves voittaa (2,40 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!