Liigasta haettu kaksikko triplauksessa

Lauantaina jatketaan eilisen osuman myötä Coolbetin Triplausta. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. 

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Viime viikolla Triplaus-kisa eteni aina päätyyn asti! Tänään jatkopaikkaa haetaan luottamalla esimerkiksi Kärppiin, sillä oululaisilla on alla viime matsissa nöyryyttävä 1-7 tappio HIFK:ta vastaan ja sen jälkeinen matsi Lukkoa vastaan peruttiin koronan takia vain pari tuntia ennen pelin alkua. Nyt päästään kuitenkin vihdoin pelaamaan Porin Ässiä vastaan ja motivaatiosta ei pitäisi homma jäädä kiinni. Vaikka Ässillä oli eilen hieno reissu Kuopioon 0-4 vierasvoiton myötä, uskon että tänään Kärpät tekee jäällä selvää jälkeä patapaidoista.

KooKoo ja Pelicans ovat vastakkain Triplauksen toisessa kohteessa, jossa uskotaan maalintekoon. Molemmat joukkueista ovat yllättäneet positiivisesti alkukaudesta. Pelicans on jopa runkosarjan kolmannella sijalla, eikä KooKoo kaukana takana ole, plakkarissa viides sija. Ruuti on kuivaa ja viime matsissa reilu viikko sitten verkko heilui peräti seitsemän kertaa. Tänään kulkee taas ja molemmat ainakin pari tekee.

KERTOIMIIN!