Liigasta pari betsiä lapulle ja perjantai tulille!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin Blogi: Lukko – Kärpät

Liiga tarjoilee tänään täyden ottelukierroksen. Tämän vuoden puolella Liigassa ollaan tahkottu ainoastaan yksi matsi, joten tänään päästään taas kunnolla vauhtiin.

Triplauksen ”pääkohde” haetaan Ilveksen ja Ässien välisestä mittelöstä. Kotijoukkue Ilves on esiintynyt vakuuttavasti läpi kauden, ja tupsukorvat jakaakin runkosarjan ykkössijaa tasapisteissä Lukon kanssa. Ässien kausi puolestaan on ollut ailahteleva – jengi sijoittuu tällä hetkellä runkosarjan kymmenenneksi.

Vastakkain on kaksi Liigan runsasmaalisinta joukkuetta. Ilveksen peleissä ollaan nähty keskimäärin 6,2 osumaa per peli, Ässien peleissä 6,1. Ilveksen korkea lukema selittyy sillä, että se on tehtaillut toiseksi eniten maaleja heti Lukon jälkeen. Porilaiset puolestaan ovat päästäneet omiin kaikista eniten. Lisäksi Ilveksen YV-pelaaminen on Liigan parasta tällä hetkellä, mistä päästään pelivalintaan: Yli 1,5 ylivoima-maalia. Koronan aiheuttaman tauon jälkeen luvassa voi olla mitä tahansa, eli voi olla että tänään ei nähdä erityisen ehjää peliä. Verkot todennäköisesti heiluu ainakin Ässien päädyssä, eikä missään nimessä olisi ihme jos pari YV-osumaakin nähtäisiin.

Triplaus viimeistellään Pelicansin lopullisella voitolla HPK:sta. Pelicans on uskomattoman kovassa vireessä, toisin kuin illan vastustaja. HPK sijoittuu runkosarjan jumbosijalle ja se viilettää kuuden matsin tappioputkessa.

TRIPLAUKSEEN!