Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!

Liity Telegram-ryhmäämme, ja voit voittaa 50€ pelirahaa!
Liity Telegram-ryhmäämme, ja voit voittaa 50€ pelirahaa!

Laitataklaus.com:n upouudessa Telegram-ryhmässä kiekkokeskustelu käy kuumana. Liity mukaan ja voit voittaa 50€ pelirahaa.

Telegram on monelle suomalaiselle uusi tuttavuus. Kyseessä on puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii hyvinkin samankaltaisesti kuin kaikille tuttu WhatsApp. Ainoa ero on siinä, että Telegramista löydät myös kanavia, joista saat tuoreimmat uutiset ensimmäisenä.

Myös Laitataklaus.com:lla on oma kanavansa, jonka löydät TÄÄLTÄ. Kanavalle isketään kaikki uunituoreet kiekkouutiset, jotta pysyt hektisessä menossa mukana.

Telegramissa on muitakin suuria etuja, etenkin jos olet jääkiekkofani. Telegramista löydät nimittäin kiekkotietäjille tarkoitetun ”Lätkätietäjät”-ryhmän, joka on nimensä mukaisesti Suomen kovin kiekkofaneille tarkoitettu keskustelupaikka.

Höpistä voit joko itse lajista tai esimerkiksi vedonlyönnistä – käytännössä vain taivas on rajana. Voit liittyä ryhmään TÄSTÄ LINKISTÄ.

Liittyminen on, kuten linkkiä painaessasi varmasti huomasit, todella helppoa. Nyt ryhmään liittyminen voi myös koitua todelliseksi onnenpotkuksesi.

Siinä vaiheessa, kun Lätkäjätkät-ryhmässä on 50 jäsentä, arvomme jollekin onnekkaalle 50€ pelirahaa Coolbetille! Voit kutsua kaverisi mukaan lähettämällä heille linkin: t.me/latkatietajat. Jos kaverisi omistaa jo valmiiksi Telegramin ja kuulut itse Lätkätietäjiin, voit lisätä hänet ryhmään mukaan myös itse.

Joten nyt kipin kapin liittymään Suomen kuumimpaan lätkäkeskusteluun ja muista kutsua myös kaverisi mukaan!

Laitataklauksen ryhmään!