Kovat tehot! Suomalaislupaus Linus Nyman lähellä pistepörssin kärkeä

IS: Lukolta kova värväys - huippulupaus Linus Nyman siirtyy Raumalle

OHL-seura Kingston Frontenacsissa pelaava Linus Nyman on äitynyt pudotuspeleissä hurjaan vireeseen. Hän onkin jo lähellä koko pistepörssin kärkeä.

Helsingistä lähtöisin oleva Linus Nyman lähti koittamaan onneaan rapakon taakse viime kaudeksi. Hänen joukkueekseen valikoitui Ontario Hockey Leaguessa (OHL) pelaava Kingston Frontenacs. Nyman on varattavissa ensi kesän draftissa, ja hän onkin antanut erinomaisia näyttöjä.

Jo tämän kauden runkosarjassa hän äityi kovaan vireeseen, kun nuorukainen saalisti 67 runkosarjaottelussa tehoikseen 39+46. Kova tahti on jatkunut nyt myös pudotuspeleissä, sillä Nyman on tehtaillut 10 pelaamaansa otteluun kuusi maalia ja yhteensä 16 tehopistettä.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Näiden myötä Nyman on noussut OHL:n pudotuspelien pistepörssissä jo kolmannelle sijalle. Kärkeen, jota pitää hallussaan nuorukaisen joukkuekaveri Gabriel Vilardi, hänellä on matkaa neljä pistettä. Vilardi on loihtinut samaan ottelumäärään tehot 11+9.

Nyman on rankattu tällä hetkellä NHL Central Scoutingin toimesta 202. parhaaksi Pohjois-Amerikassa kiekkoilevaksi lupaukseksi, mitä tulee ensi kesän varaustilaisuuteen. Hänen kenties suurin ”heikkoutensa” on pieni koko, sillä Nymanilla on mittaa ainoastaan 179 senttiä.

OHL:n pistepörssiin pääset tästä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Filip Forsberg kisutteli hävyttömän osuman – Colorado-pakki pullakahveille