NHL-kiekolle jättimäinen kysyntä Suomessa – liput menivät vartissa

Alumni All Star -ottelussa nähdään muun muassa Patrik Laine sekä Aleksander Barkov.
Alumni All Star -ottelussa nähdään muun muassa Patrik Laine sekä Aleksander Barkov. Kuva: Getty Images

NHL tulee Suomeen ensi marraskuussa, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets pelaavat Hartwall Arenalla kaksi ottelua. Liput peleihin myytiin vartissa loppuun.

Marraskuun 1. ja 2. päivä Suomessa pelataan maailman parasta jääkiekkoa, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa Hartwall Arenalla. Molemmat ottelut ovat NHL:n runkosarjakamppailuita.

Suomessa on selvästi kaivattu NHL-lätkää – ainakin lipunmyynnin perusteella. Molemmat ottelut myytiin nimittäin loppuun vartissa.

Pientä närää aiheutti se, että lippuja oli saanut ostaa jo ennakkoon, ja joidenkin mukaan halvimmat liput olivat myyty pitkälti tätä kautta. Ongelma oli vain siinä, että ennakkomyyntiä ei mainostettu juuri millään tavalla, joten moni oli tästä täysin tietämätön.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Panthersin ja Jetsin ottelut ovat osa NHL:n Global Seriesiä, joka tuo myös Edmonton Oilersin ja New Jersey Devilsin Ruotsin maaperälle. Kyseinen kaksikko pelaa ottelunsa länsinaapurissamme lokakuun alussa.

Panthersin ja Jetsin myötä Suomeen saapuvat NHL:n yhdet tämän hetken kuumimmat pelaajat, Patrik Laine sekä Aleksander Barkov. Esimerkiksi Laine taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain NHL:n maalipörssin voitosta.

Lippuja Ruotsin otteluun voit katsella täältä.

Suosittelemme myös:
NHL tulee Suomeen marraskuussa – liput myyntiin ensi viikolla!