Ristolainen sai seuraa – Esa Lindell kieltäytyi MM-kisoista

Dallas Starsin luottopuolustaja Esa Lindell kieltäytyi MM-kisoista.
Dallas Starsin luottopuolustaja Esa Lindell kieltäytyi MM-kisoista.

Suomen toinen kovan tason NHL-puolustaja Esa Lindell kieltäytyi MM-kisoista. Aiemmin samaan ratkaisuun päätyi myös Rasmus Ristolainen.

Suomen MM-ryhmä alkaa pikkuhiljaa muodostumaan erityisesti puolustuksen osalta. Nimittäin Pohjois-Amerikan vahvistukset ovat vuoro toisensa perään alkaneet kertomaan, kiinnostavatko MM-kisat vaiko eikö.

Tähän mennessä muun muassa Rasmus Ristolainen on vastannut kutsuun kieltävästi loukkaantumisen vuoksi, mutta Ville Pokka on kertonut, että hänellä olisi haluja liittyä MM-ryhmään, minkä lisäksi Julius Honka on ensitietojen mukaan saapumassa vahvistamaan Suomen Leijonia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt MM-kisoihin suostuvien ja kieltäytyvien listat ovat tasoittuneet, sillä Dallas Starsin takalinjoilla loistavan kauden pelannut Esa Lindell on kertonut, että hän ei aio saapua edustamaan Suomea MM-kisoihin. Asia selvisi The Athleticin toimittaja Sean Shapiron Twitter-tililtä.

Lindell pelasi Starsin riveissä 80 ottelua, joissa hän keräsi tililleen seitsemän maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. Hän sai tähtipaidassa myös mukavasti peliaikaa, keskiarvolta 22:05 minuuttia ottelua kohden.

Suosittelemme myös:
Venäläistoimittaja kertoo: Ilya Kovalchuk siirtyy NY Rangersiin