Lukko ja TPS etenivät finaaleihin – Telian TV-lähetys katkesi kesken jatkoajan Turussa

Rauman Lukko ja Turun Palloseura taistelevat tällä kaudella mestaruudesta Liigan finaaleissa. Molemmat varmistivat finaalipaikkansa maanantaina.


Miksi betsata Coolbetilla?


Lukko ja TPS ratkaisevat Kanada-maljan kohtalon kaudella 2020-2021. Asia varmistui maanantaina. Lukko nappasi kolmannen ja ratkaisevan kiinnityksen 1–0-vierasvoitolla Tapparasta. TPS puolestaan voitti kotiluolassaan HIFK:n jatkoajan jälkeen 3–2 ja eteni sensaatiomaisesti finaaliin.

TPS:n ja HIFK:n välisen ottelun ratkaisu jäi katsojilta näkemättä, sillä Telian ja CMoren TV-lähetykset katkesivat pitkäksi aikaa jatkoajan alkaessa. Kannattajat saivat radiosta tai liveseurannasta jännittää, miten ottelussa käy. Lopulta ottelun sankariksi nousi TPS-puolustaja Eemil Viro joka iski pudotuspelien kolmannen maalinsa Ruben Rafkinin ja Josh Kestnerin syötöistä.

Ratkaisun missaaminen luonnollisesti kirvoitti etenkin sosiaalisessa mediassa suurta kritiikkiä. Ongelman ydin oli siinä, että Liigan tuotantokeskuksessa tuli juuri ratkaisevalla hetkellä sähkökatkos.

”Tämä on äärettömän valitettava asia, että näin kävi. Kysymys on tosiaan sähkökatkosta, ja siihen on hirveän vaikea itse vaikuttaa, jos tällainen tilanne tulee eteen”, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero sanoi Ilta-Sanomille.


KATSO MYÖS: Ketterä voitti ratkaisevan finaalin murskaavasti – kaksi pelaajaa teki hattutempun!