Lukko jatkoi puolustaja Simo-Pekka Riikolan sopimusta kahdella vuodella

Lukko jatkoi puolustaja Simo-Pekka Riikolan sopimusta kahdella vuodella

Rauman Lukko on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Simo-Pekka Riikolan kanssa. Riikola on viimeistellyt tällä kaudella 46 otteluun tehot 1+7=8.

Rauman Lukko ja Simo-Pekka Riikola ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Nyt tehty sopimus pitää 26-vuotiaan puolustajan raumalaisseurassa kevääseen 2020 asti.

Tähän kauteen lähdettäessä Riikolalla oli allaan viime kaudelta vaikea loukkaantuminen, mutta hän on tehnyt määrätietoisesti töitä ja homma on mennyt koko ajan oikealla tavalla eteenpäin. Meillä on vahva usko siihen, ettemme ole vielä edes nähneet sitä hänen parasta peliään johon hän pystyy, vaan kehitysaskeleita on vielä edessä, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo seuran tiedotteessa.

Jatkaminen Riikolan kanssa oli meille helppo valinta, sillä hän on tuttu pelaaja ja rightin puolustaja, mikä omalta osaltaan tarjoaa meille mahdollisuuksia luoda erilaisia variaatiota puolustuksen kokoonpanossa, Virta jatkaa Lukon nettisivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Riikola siirtyi Raumalle kaudeksi 2016-17. Urallaan tähän mennessä yhteensä 270 Liiga-ottelua pelannut 186-senttinen ja 90-kiloinen puolustaja on edustanut Lukkoa nyt 65 ottelussa ja viimeistellyt niissä tehopisteet 1+7=8.

Hienoa jatkaa tutussa ympäristössä ja hyvässä organisaatiossa. Näen, että omassa tekemisessäni suunta on oikea ja tällä kaudella olen saanut hyvin vastuuta. Olen kehittynyt Raumalla myös kaukalon ulkopuolella, sillä fysiikassa on menty eteenpäin ja yleisestikin olen oppinut elämään paremmin sellaista urheilijan elämää. Se kaikki helpottaa omaa päivittäistä tekemistä, Riikola toteaa uutisessa.

Lukon alkuperäisen tiedotteen aiheesta kokonaisuudessaan voit lukea TÄSTÄ. Pelaajan uratilastoja pääset seuraamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Joonas Korpisalo venytti komean patjatorjunnan Torontoa vastaan