Lukko kiinnitti huippusentterin – ”Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet”

Rauman Lukko hankki ensi kauden joukkueeseensa huippusentterin Pohjois-Amerikasta. Daniel Audette liittyy joukkueeseen yksivuotisella sopimuksella.

Raumalla kasataan ensi kaudeksi ainakin paperilla kovaa nippua. Tällä kaudella runkosarjassa toiseksi tullut seura hankki uuden huippusentterin Pohjois-Amerikasta.

Viime kaudella AHL:n Springfield Thunderbirdsin riveissä 58 ottelussa tehopisteet 13+25=38 takonut Daniel Audette solmi Lukon kanssa yksivuotisen sopimuksen. 24-vuotias kanadalainen on Montreal Canadiensin 5. kierroksen varaus vuodelta 2014.

”Meille tulee erittäin taitava pelaaja. Danielia voisi kuvailla klassiseksi peliätekeväksi sentteriksi, joka tykkää olla paljon kiekossa. Pelisilmä on mun mielestä aivan huipputasoa. Näkee kentän hyvin ja osaa syöttää”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kuvaili uutta värväystä seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Justin Danforth jatkaa pelejään ensi kaudella KHL:n Vitjaz Podolskissa. Näin ollen Lukolle jäi sentteriosastolle iso aukko, jota Audette nyt tulee paikkaamaan.

”Tiesimme, että Danforth lähtee ja kun lähdet siihen etsimään pelaajaa tilalle, niin tilanne ei ole mikään ruusuinen. Mä olen todella tyytyväinen, että Audette löydettiin ja hän meille halusi tulla. Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet. Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä jäi olo voiko tällainen pelaaja meille tulla.”


KATSO MYÖS: Sportilta villi värväys – Puolan maajoukkuelegenda puolustukseen