Video: Räikeä tuomarivirhe – Lukko pelasi pitkän pätkän kuudella miehellä saamatta jäähyä

Ilveksen ja Lukon välisessä tiistain Liiga-kamppailussa nähtiin erikoinen tilanne, kun Lukko pelasi pitkään kuudella pelaajalla saamatta jäähyä.

Sarjakärki Rauman Lukko jatkoi hyviä otteitaan tiistaina Liigassa, kun se kaatoi Tampereen Ilveksen vieraskaukalossa lukemin 1-4. Lukon tehokkaimpana hääri puolustaja Vili Saarijärvi tehopistein 1+1=2.

Ottelun päätuomareilta Lassi Heikkiseltä ja Mikko Kaukokarilta sekä linjatuomareilta Jere Koskelalta ja Tommi Niittylältä jäi ottelun kolmannessa erässä huomaamatta Lukon räikeä vaihtovirhe.

Ottelua oli jäljellä hieman alle seitsemän minuuttia, kun Lukko pelasi pitkän pätkän kuudella kenttäpelaajalla. TV-kuvista näkyy kuinka Lukko pelaa ylimiehitettynä ainakin 10-15 sekunnin pätkän.

Lukko johti ottelua tuossa vaiheessa 1-4, joten todennäköisesti selkeä virhe ei päässyt suuremmin vaikuttamaan ottelun voiton ratkaisuun.

Ilves pääsee hakemaan revanssia heti tänään keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat uudemman kerran, mutta tällä kertaa ottelu pelataan Raumalla.

Lukko pelaa kuudella miehellä, mutta ottelun tuomaristolta jää tilanne huomaamatta

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Maalihanat auki! Jesse Puljujärvi iski kaksi maalia Edmontonin voitossa