Lukko pestasi Kalle Sahlstedtin seuran urheilujohtajaksi

lukko sahlstedt

Rauman Lukko on valinnut urheilujohtajakseen 43-vuotiaan Kalle Sahlstedtin. Raumalaislähtöinen, pitkän uran jääkiekon parissa tehnyt Sahlstedt aloittaa Rauman Lukon palveluksessa kesällä 2018, mutta hän pyrkii tukemaan seuran urheilupuolta ja tutustuu organisaation henkilöstöön ja toimintatapoihin jo kuluvan kauden aikana.

Urheilujohtajan palkkaaminen on yksi merkittävä askel Lukon kehittäessä urheiluorganisaatiotaan. Päätehtävänä tulee olemaan urheilupuolen päivittäisen toiminnan ja tekemisen eteenpäin vieminen.

– Urheilujohtajan tehtävänä on kehittää sitä pelaajapolkua, jonka tavoitteena on kasvattaa entistä enemmän omia lahjakkaita nuoria pelaajia Liiga-tasolle. Lisäksi urheilujohtaja antaa toimitusjohtajallemme lisää aikaa keskittyä muun liiketoiminnan kehittämiseen. Kalle on täsmävalinta tähän vaativaan johtajan tehtävään ja tiedämme hänen persoonansa ja kokemuksensa tukevan tulevia urheilullisia haasteita, Rauman Lukon hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi sanoo seuran tiedotteessa.

Kalle Sahlstedt kertoo vakuuttuneensa siitä kuinka paljon Rauman Lukko hänet tehtävään halusi. Hän myös painottaa Raumalta löytyvän paljon käyttämätöntä urheilupotentiaalia.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja lähden tähän pestiin erittäin motivoituneena. Nykyinen työni Turun Seudun Urheiluakatemiassa on hyvä ja minulla on vakivirka, joten ei tästä ihan mihin tahansa lähdettäisi. Tämä oli juuri oikealla tavalla hyvä, kova ja haastava paikka, sellainen jossa tiedän haluavani olla mukana.