Lukon hankinnat jatkuvat – nyt haaviin tarttui nuorten maailmanmestari

Rauman Lukon ensi kauden joukkue vahvistui jälleen. Seura solmi kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Vili Saarijärven kanssa.

Rauman Lukko on tiputellut julkisuuteen pitkin kevättä kovia pelaajasopimuksia. Viimeisimpänä lisäyksenä Lukon kivikovaan nippuun saapuu puolustaja Vili Saarijärvi. Lukko solmi Saarijärven kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Tänään 23-vuotissyntymäpäiviään viettävätä Saarijärvi on pelannut viimeisimmät kolme kautta Detroit Red Wingsin farmijoukkue Grand Rapids Griffinsissä. Tuota ennen hän pelasi Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa.

Saarijärvi on edustanut Suomea kahdesti alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Hän oli mukana vuoden 2016 kotikisoissa, jossa Suomi voitti Kasperi Kapasen jatkoaikamaalilla kultaa.

Lukolla oli tarvetta kiekolliselle puolustajalle, sillä joukkueen viime kauden nuoret kiekolliset puolustajat Ville Heinola ja Tarmo Reunanen suuntaavat ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan.

”Vilin potentiaali on todella korkealla. Hän on yrittänyt saada NHL-ovea auki, mutta vielä se ei ole ihan auennut. Tavallaan nyt Amerikan valloitukseen hänelle aikalisä ja meille pelaamaan. Yhteinen tavoitetila on selvä. Kaksi huippukautta Rauman Lukon paidassa ja toivon mukaan hän saa sitten uuden mahdollisuuden NHL:ssa”, raumalaisten urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi seuran tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Video: Mika Noronen nolaa maalituomarin – puhdistaa eleettömästi pleksin