Lukon superavauserä säväytti – selvä voitto Raksilassa

Rauman Lukon todella väkevä avauskymppiminuuttinen oli liikaa Oulun Kärpille. Lukko haki lopulta selkeän 1-5-voiton Raksilasta.

Rauman Lukko on viimeisen kymmenen ottelun mitannalla Liigan kovakuntoisin joukkue. Huippuvireestä nähtiin loistava esimerkki, kun raumalaiset vierailivat Oulun Raksilassa Kärppien kotiluolassa.

Ottelu ratkesi jo reilun kymmenen avausminuutin aikana, kun Lukko takoi taululle tylyt lukemat. Heikki Liedes, Justin Danforth ja Linus Nyman olivat jo heiluttaneet maaliverkkoja, kun ottelua oli pelattu 06.37.

Tämän jälkeen nähtiin ikävä tilanne, kun Roni Sevänen taklasi Sami Anttilaa päähän. Sevänen lensi ansaitusti suihkuun ja Kärpät pääsi viiden minuutin ylivoimalle.

Kärpät ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa. Lukko sen sijaan onnistui alivoimalla. Danforth näytti nopeuttaan ja karkasi väkisin läpiajoon, josta hän onnistui laukomaan lukemiksi jo 0-4.

Kärpät ei päässyt missään vaiheessa haastamaan vahvasti esiintynyttä Lukkoa todenteolla. Päätöserässä Nyman viimeisteli illan toisen maalinsa. Lopussa Jari Sailio rikkoi kotijoukkueen kuparisen. Näin pisteet matkasivat Raumalle loppulukemin 1-5.

Tiistain kierroksen lopputulokset:

HPK – KalPa 2-1
Ilves – Ässät 3-1
JYP – Tappara 3-4 (VL)
KooKoo – HIFK 5-2
Kärpät – Lukko 1-5
SaiPa – Jukurit 1-2 (JA)
TPS – Sport 4-2

Pikakiituri Justin Danforth rankaisi upealla alivoimaosumalla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Roni Seväsen taklaus jätti pienen varjon Lukon upean voiton ylle

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Maalitarkastuksiin kyllästynyt Jarno Pikkarainen nauratti protestillaan – esitti nukkuvaa!