Lukossa kävi ulkomaalaispelaajien osalta ovi molempiin suuntiin

Pavol Skalicky on tuttu näky myös Slovakian maajoukkueesta. Tulevalla kaudella hänet nähdään Rauman Lukossa.

Rauman Lukossa näytettiin ovea kolmelle viime kauden ulkomaalaisvahvistukselle. Samalla Lukko hankki tehokkaan slovakkilaiturin Tshekin pääsarjasta.

Rauman Lukossa viime kaudella pelanneet tshekkipuolustajat Lukas Klok ja David Nemecek eivät jatka raumalaisten riveissä ensi kaudella. Saman kohtalon koki kesken kauden joukkueeseen tullut ruotsalaishyökkääjä Gustav Possler. Jokaisen pelaajan sopimuksissa oli seuran optio tulevasta kaudesta, mutta Lukko ei näin ollen käyttänyt näistä ainuttakaan.

Lukko tiedotti samalla mielenkiintoisesta uudesta pelaajahankinnasta. Slovakialainen hyökkääjä Pavol Skalicky vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa yksivuotisella sopimuksella.

Oikea käsi alhaalla pelaava Skalicky on lähes parimetrinen 24-vuotias hyökkääjä, joka takoi Tshekin pääsarjassa viime kaudella 51 ottelussa 45 pistettä. Skalicky on myös tuttu näky Slovakian maajoukkueesta, jossa hän on esiintynyt myös MM-kisoissa.

”Iso ja hemmetin vahva pelaaja. Iso järkäle, mutta liikkuu oikein hyvin kokoisekseen. Terävät ensimmäiset potkut ja vauhtiin päästessään menee kovaa. Ahnas pelaaja, joka hakeutuu tilanteisiin pelaten aktiivista lätkää, mikä sopii meille”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kuvaili Lukon tiedotteessa.

”Vuosi vuodelta on kehittynyt ja takonut kovempia pistepörssilukemia. Viime kaudella oli Tsekin liigan kärkeä niin piste- kuin tehopörssissä ollen ihan ylivoimainen joukkueessa jossa pelasi. Pelaajan arvo ei ole pelkästään pisteissä, vaan Skalicky pelaa kovaa, taklaa ja on aktiivinen”, Sahlstedt jatkoi mehustelua.


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: ”Iso kasi” jallittaa Jarkko Immosta aloituksessa ja laukoo komean maalin