Lunasta 200% bonus ja voita oman joukkueesi fanipaita!

Lunasta 200% bonus ja voita oman joukkueesi fanipaita!

Lunasta ällistyttävän kova tervetuliaisbonus ja voit voittaa oman jengisi fanipaidan!

Kun avaat pelitilin ja teet ensimmäisen talletuksesi Unibetille 31. tammikuuta kello 23:59 mennessä, ensitalletuksesi TRIPLATAAN aina 40€ asti! Näin ollen 40€ talletuksella saat 120€ pelirahaa! Lisäksi osallistut lempijoukkueesi fanipaidan arvontaan – oli sitten kyseessä Jokereiden fanipaita, Liiga-, NHL- tai Mestis-joukkueen fanipaita – valinta on sinun!

Voittaja saa itse valita palkinnoksi oman suosikkijoukkueensa fanipaidan joko KHL:stä (vain Jokerit), Liigasta, Mestiksestä tai NHL:stä (NHL-fanipaidat ilman nimeä ja numeroa).

Eikä siinä vielä kaikki – kaupan päälle ensimmäinen 10 euron mobiilivetosi Unibetilla on automaattisesti riskitön.

Miten lunastaa bonus ja osallistua oman joukkueesi fanipaidan arvontaan:

1. Avaa pelitili Unibetille TÄMÄN LINKIN kautta.

2. Tee vähintään 10€ talletus 31. tammikuuta kello 23:59 mennessä.

3. Täytä alla oleva lomake. Tarkistamme Unibetille rekisteröidyn sähköpostiosoitteen ja osallistut sinun lempijoukkueen fanipaidan arvontaan, jos kaikki on tehty oikein.

Kerrataan vielä: Edellä mainittu tarjous on voimassa ainoastaan Laitataklaus.com:ssa – et siis pysty lunastamaan sitä mistään muualta!

HUOM!!! Bonuksen lunastaminen ja fanipaita-arvontaan osallistuminen tapahtuu vain ja ainoastaan TÄMÄN LINKIN kautta!
Tarjous ei siis ole voimassa esimerkiksi mainosbannereiden tai minkään muun kautta.

Bonusten kierrättäminen on helppoakin helpompaa: vedonlyöntipuolella kierrätysvaatimus on ainoastaan neljä kertaa, minimikertoimella 1,40 – kasinolla kierrätysvaatimus on 25-kertainen.

Osallistumalla bonuksen lunastamiseen ja fanipaidan arvontaan pelaaja antaa Laitataklaus.com:ille oikeuden tarkistaa Unibetilta, että pelaaja on täyttänyt vaadittavat ehdot. Pelaajalla tulee olla aktiivinen Unibet-tili.

Lisää Unibetin 200% eksklusiivisesta bonuksesta voit lukea TÄSTÄ.

LOMAKE FANIPAITA-ARVONTAAN OSALLISTUMISEEN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]