Maaginen Aleksander Barkov: Kahdeksan ottelun pisteputki, 13 tehopistettä

Florida Panthersin Aleksander Barkov oli jälleen vauhdissa viime yönä, kun hän merkkautti pistetililleen kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Viime aikoina NHL:n seuraaminen on maistunut suomalaisittain paremmalta kuin vuosikausiin. Jokainen kierros tuntuu nimittäin olevan yhtä suomalaisjuhlaa, eikä viime yön kierros tuonut poikkeusta tähän kaavaan.

Yksi juhlituimmista sankareista on ollut läpi kuluvan kauden Florida Panthersin Aleksander Barkov. Hän on laittanut piste-ennätyksensä jo oikein reippaanlaisesti uusiksi, eikä meno näytä hyytyvän.

Viime yön NHL-kierroksella Barkov oli jälleen elementissään, kun Panthers kaatoi kotikaukalossaan Montreal Canadiensin tyrmäävästi lukemin 5-0 ja 22-vuotias suomalainen oli alustamassa sekä joukkueensa toista että neljättä maalia.

Näistä maaleista etenkin se 2-0-osuma oli tuttua Barkovia: hän nosti kiekon hyökkäysalueelle, näytti siltä kuin hänellä olisi kaikki aika maailmassa, odotti riittävän pitkään ja lopulta vapautti Nick Bjugstadin nokikkain maalivahdin kanssa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Aleksander Barkov on nyt pelannut kuluvan kauden aikana 64 ottelua ja tehtaillut niissä tehopisteet 25+43=68.

Barkov ei ollut ennen kuluvaa kautta rikkonut koskaan aiemmin NHL-urallaan 60 tehopisteen rajapyykkiä ja nyt samaan syssyyn näyttää rikkoontuvan myös 70 tehopisteen raja.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018