Maanantai ja Tuplauksen kimppuun!

Uusi viikko on hyvä käynnistellä Coolbetin Tuplauksella, kun eilettäin saatiin naulattua Coolbetin Triplaus-kisa maaliin asti! Tuplauksessa pelaajan tarkoituksena on tuplata alkupanoksensa maanantaista sunnuntaihin – onnistu tässä, ja pääset omien voittojen lisäksi käsiksi 5000€ jackpotiin.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Maanantain pelitarjonta painottuu pitkälti KHL:n puolelle, jossa pelataan seitsemän ottelun kierros. Pelivalinnat poimitaan matseista TsSKA Moskova – Lokomotiv Yaroslavl sekä SKA Pietari – Salavat Ufa.

TsSKA Moskova – Lokomotiv Yaroslavl mittelöön painetaan alle 5,5 maalin veto. Vastakkain on kaksi erittäin kovaa nippua, joiden alakerrat ovat raudan lujat: kotijoukkue on päästänyt ottelua kohden vain 2,07 maalia, Lokomotivin vastaava lukema on vaivaiset 1,5. Maaliodottama on siis syystäkin alhaalla.

Toisessa kohteessa luotetaan kylmänviileästi SKA Pietarin nappaavan kotivoiton (sisältäen JA + RL) Salavat Ufasta. Isäntäjengi omaa näistä kahdesta laadukkaamman materiaalin, lisäksi SKA viilettää komeassa kolmen matsin voittoputkessa, kun se onnistui voittamaan vieraskiertueensa kaikki ottelut. Eiköhän pisteet jää tänään kotiareenalle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!