Malmö-Brynäs päivän ottelu – sarjataulukon ääripäät kohtaavat

Laitataklauksen päivän otteluna toimii tänään Malmö-Brynäs. Kutkuttava SHL-kamppailu starttaa Suomen aikaa klo 20:00.

Liigassa vietetään tänään taukoa, joten KHL:n lisäksi katseet ovat kiinnittyneet eurooppalaisista sarjoista erityisesti Ruotsiin. Maan pääsarjassa pelataan tänään jopa kuuden ottelun kierros, joista Laitataklauksen päivän otteluksi on valikoitunut Malmö-Brynäs.

Tämä käytännössä puhtaasti siitä syystä, että joukkueet ovat tällä hetkellä toistensa ääripäät, jos asiaa katsotaan sarjataulukon kantilta. Malmö on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen sarjan toisena, eikä joukkueen edellä ole kuin Linköping. Malmö on kerännyt viisi voittoa varsinaisella peliajalla ja yhden jatkojen jälkeen. Varsinaisella joukkue on sen sijaan hävinnyt kaksi kamppailua.

Malmön pistesaldo on tällä hetkellä 18, ja on myös syytä muistaa, että sekä Djugården, Frölunda sekä Skellefteå ovat kaikki kolmen pisteen sisällä Malmöstä, ja jokainen näistä joukkueista on pelannut yhden kamppailun Malmöä vähemmän.

Brynäsin kauden aloitus on sen sijaan ollut äärimmäisen hankala, sillä se on voittanut kahdeksasta kamppailusta varsinaisella peliajalla vain kaksi. Brynäsin pistesaalis kauden ensimmäisistä otteluista on kahdeksan, joten sen sesonki olisi voinut alkaa huomattavasti paremmin.

Joukkueiden kauden aloitukset eivät kuitenkaan näy kertoimien puolella kovinkaan vahvasti. Malmö lähtee otteluun moneltakin osin ennakkosuosikkina, minkä lisäksi se pääsee pelaamaan kamppailun kotikaukalossaan. Tästäkin huolimatta Malmön kerroin Brynäsiä vastaan on komea, 2.30.

Malmö-Brynäs – betsaa ja KATSO MATSI ILMAISEKSI!

Betsaa nyt Malmö-Brynäs-otteluun Unibetillä. Jos et omista yhtiöllä viel omaa pelitiliä, voit luoda sen alla olevaa nappulaa käyttäen. Saat samalla mahtavan 100 % talletusbonuksen! Älä myöskään unohda, että voit jännittää matsia ILMAISEKSI UnibetTV:n kautta. Tätä käyttääksesi pelitililläsi tulee olla vähintään 0,01 senttiä pelirahaa. UnibetTV:n löydät Unibetin sivuilta.

KERTOIMIIN!

Suosittelemme myös:
VIDEO: Barkov näytti koripallotaitojaan – laji kun laji?