KooKoo ei anna periksi – Malte Strömwallin hurja hintalappu paljastui

Malte Strömwallin pelikielto peruttiin.
Malte Strömwallin pelikielto peruttiin.

KooKoo ei suostu antamaan tähtipelaajansa suhteen periksi. Ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallin hintalappu paljastui nimittäin todella suureksi.

KooKoon matka säälipleijareihin on tällä hetkellä todella pitkä. Joukkue on pelannut 48 ottelua ja se majailee sarjataulukon toiseksi viimeisenä 55 pisteellään. Eroa 10. majailevaan JYP:iin on jopa 12 pistettä.

Tästäkään huolimatta KooKoo ei ole suostunut aloittamaan tyhjennysmyyntiään, jotka ovat varjostaneet viime vuosien aikana Liiga-kaukaloita. Kaiken lisäksi KooKoolla pelaa yksi Liigan kuumimpia pelaaja, Malte Strömwall, joka on herättänyt runsaasti kiinnostusta erityisesti Ruotsin SHL:ssä.

KooKoo ei ole kuitenkaan suostunut myymään kultakimpalettaan, mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö Strömwall olisi kaupan; se vain maksaa.

Lue myös: Tuomas Vänttiseltä huikea veto – etsii tilalleen vahvistusta Twitterissä

Ruotsalaissivusto Hockeynews kertookin nyt, että KooKoo on valmis myymään Strömwallin hurjalla 100 000 euro  hintalapulla. Ruotsalaishyökkääjä on herättänyt kiinnostusta ainakin Växjössä, Luleå sekä HV71. Strömwall on tehnyt 45 Liiga-otteluun 20 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä.

Hockeynews kertoi samaisessa artikkelissa, että myös KooKoon Erik Karlsson on herättänyt SHL-seurojen mielenkiinnon. Liigan siirtotakaraja umpeutuu tänään.