VIDEO: Marc-Andre Fleury ajoi upeasti kiekkoa vastaan – Chicagon tuska syveni

Marc-Andre Fleury ja Tommy Wingels törmäsivät rajusti yhteen.
Marc-Andre Fleury ja Tommy Wingels törmäsivät rajusti yhteen.

Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury ajoi viime yönä upeasti kiekkoa vastaan, kun miehen seura kohtasi Chicago Blackhawksin.

Chicago Blackhawks ui syvissä vesissä. Se on hävinnyt nyt seitsemän ottelua peräjälkeen, kun se taapersi viime yönä Vegas Golden Knightsia vastaan, joka oli parempi lukemin 5-2.

Blackhawks on tällä hetkellä jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, sillä joukkueella on viimeiselle villi kortti -paikalle matkaa jo 12 pistettä. Edellisen kerran Blackhawks jäi pudotuspelien ulkopuolelle kaudella 2007-08. Edellisen pudotuspelisarjansa joukkue on sen sijaan voittanut keväällä 2015, jolloin se juhli viimeisintä Stanley Cupiaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Joukkueen tuskaa ei helpottanut viime yönä Vegas Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury, joka onnistui nöyryyttämään Blackhawks-hyökkääjä Tommy Wingelsiä.

Wingels nimittäin kiiruhti irtokiekkoa kohti Golden Knightsin kenttäpäädyssä, mutta Fleury ennätti tähän ensimmäisenä. Lopputuloksena olikin yhteentörmäys, jossa siinäkin kakkoseksi jäi juuri Wingels.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Hurja yö! Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen = 6 tehopistettä