Klassikkovideo: Dominik Hasek ajoi vastaan – Marian Gaborik lensi voltin

Marian Gaborik lensi voltin, kun Dominik Hasek ajoi yllättäen häntä vastaan.
Marian Gaborik lensi voltin, kun Dominik Hasek ajoi yllättäen häntä vastaan.

Lähes jokainen kiekkofani muistaa, kuinka Marian Gaborik lensi voltin sen jälkeen, kun legendaarinen Dominik Hasek ajoi häntä vastaan.

Jääkiekkossa on ne tietyt hetket, jotka juurtuvat fanien muistiin. Yksi näistä tapahtui joulukuussa 2007, kun Detroit Red Wings kohtasi kotikaukalossaan Minnesota Wildin.

Red Wings oli jo voittanut kyseisen ottelun, sillä se johti kamppailua aivan sen lopussa lukemin 5-0. Tästäkin huolimatta Wildin silloinen supertähti, Marian Gaborik, pääsi läpiajoon ja hän yritti maalintekoa toden teolla.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Tämä yritys kuitenkin tyrehtyi legendaarisen maalivahdin, Dominik Hasekin, komeaan vastaan ajoon, sillä tshekkivahti pääsi luistelemaan aina aloitusympyröiden väliin. Gaborikin harmiksi hänen katseensa oli kiekossa, eikä hän nähnyt vastaan ajannutta Hasekia lainkaan.

Lopputulos onkin unohtumaton. Hasek on jään pinnassa kyljellään ja Gaborik lentää ilmojen halki kuin Teräsmies konsanaan. Hasek sai toki tempustaan kaksiminuuttisen, mikä ihmetytti suuresti ottelun selostajia.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.