Marko Anttila tekee voittomaalin – kerroin 25!

Mörkö-Marko täyttää vuosia. Hän onkin maanantain suurin juhlakalu, kirjaimellisesti.
Mörkö-Marko täyttää vuosia. Hän onkin maanantain suurin juhlakalu, kirjaimellisesti. Kuva: Getty Images

Suomi ja Kanada ratkaisevat jääkiekon maailmanmestaruuden tänä iltana klo 21.15 alkaen. Suomen sankariksi on kahdessa edellisessä ottelussa noussut hieman yllättäen todellinen jokerikortti, joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Coolbet tarjoaa Suomen joukkueen kulttipelaajan tekemälle voittomaalille illan otteluun todella kovan kertoimen 25!

Marko Anttila pelasi alkusarjan 7 ottelua suunnilleen juuri niin kuin kaikki olettivatkin: Mies taisteli, taklasi ja pelasi suurella leijonasydämellä koko joukkueelle. Tehopisteitä mies kirjautti ensimmäisessä 7 pelissä ottelussa pyöreät 0+0.

Pudotuspeleissä Anttila on kuitenkin noussut Suomen joukkueen tärkeimmäksi yksittäiseksi ratkaisijaksi ja sankariksi: Hän viimeisteli elintärkeän tasoitusmaalin puolivälieräottelun viimeisellä minuutilla Ruotsia vastaan ja teki välieräottelun ainoan maalin eilen Venäjään vastaan.

Jos Marko Anttila tekee voittomaalin myös tänä iltana, siitä tulee kenties Suomen jääkiekkohistorian suurin tuhkimotarina. Uskotko sinä Anttilan dominoinnin jatkuvan myös MM-finaalissa?

Vedonlyöntiyhtiö Coolbetin kertoimelaskijat eivät pidä Anttilan voittomaalia kovin todennäköisenä ja Coolbet tarjoaakin Anttilan voittomaalista kertoimen 25. Siinä saattaa olla kokeilemisen arvoinen kohde.

Katso kaikki MM-finaalin kertoimet täältä.

Coolbet tarjoaa MM-finaaliin tapojensa mukaan myös muita erinomaisia kertoimia. Esimerkiksi Kanadan voitolle Coolbet tarjoaa artikkelin kirjoitushetkellä maailman korkeimman kertoimen 1,89.


Lue myös: Leijonien ketjukoostumukset MM-finaaliin