Markus Granlund sai surkeita uutisia – edessä vähintään kuukauden huili

Markus Granlund joutuu huilaamaan vähintään seuraavan kuukauden.
Markus Granlund joutuu huilaamaan vähintään seuraavan kuukauden. Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Markus Granlund joutuu pitkälle sairaslomalle, kiitos viime viikolla sattuneen nilkkavamman. 

Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Markus Granlund sai surkeita uutisia terveyden tilansa suhteen. 24-vuotias hyökkääjä joutuu nimittäin kuukauden mittaiselle sairaslomalle, kiitos nilkkavamman.

Nilkkansa hän satutti viime viikon torstain ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Canucks kaiken lisäksi hävisi kamppailun lukemin 5-2, joten kyseinen päivämäärä on sellainen, jonka Canucks haluaa pikaisesti unohtaa.

Granlundin kuluva kausi ei ole ollu täydellinen nappisuoritus. Suomalainen iski vielä menneellä sesongilla 69 otteluun 19 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä, mutta tällä kaudella hänen tehonsa 53 kamppailusta ovat 8+4.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Muutoinkin Canucksin kausi on ollut hankala, sillä joukkue majailee tällä hetkellä koko Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Seura on pelannut edellisen kuuden kauden aikana kolmesti pudotuspeleissä, mutta se ei ole voittanut tänä ajanjaksona yhtä ainutta ottelusarjaa.

Edellisen kerran Canucks nähtiin pudotuspeleissä toissa kaudella, jolloin se hävisi ensimmäisen kierroksen taisteluparin Calgary Flamesille lukemin 4-2.

Granlund onkin alunperin juuri Flamesin toisen kierroksen varaus kesältä 2011. Hänet kaupattiin Vancouveriin helmikuussa 2016, jolloin toiseen suuntaan matkasi lupaus Hunter Shinkaruk.

Granlundin uratilastoihin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Markus Granlund loukkaantui pahan näköisesti – ”Ei kuuluisi vääntyä noin!”