Loistavia uutisia: Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo saivat kutsun ylös

Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo saivat kutsun NHL-miehistön riveihin.
Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo saivat kutsun NHL-miehistön riveihin.

Columbus Blue Jacketsissa on tehty pelaajasiirtoja, joiden myötä Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo ovat saaneet kutsun NHL-seuran miehistöön.

Columbus Blue Jacketsin yksi suuria hyötyjä muihin NHL-seuroihin nähden on se, että joukkueen farmijoukkue Cleveland Monsters sijaitsee samassa osavaltiossa, vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Tästä johtuen se pystyy lähettämään nuoria pelaajiaan jatkuvasti farmiin ja kutsumaan heitä takaisin ylös, jos seurassa koetaan, että lisäpelit tekisivät joillekin pelaajille hyvää.

Tästä syystä johtuen esimerkiksi suomalaiset, Markus Hännikäinen ja Joonas Korpisalo, ovat ravanneet aika ajoin myös Clevelandissa. Näin tapahtui jälleen äskettäin, mutta nyt suomalaisnuorukaiset ovat taasen saaneet kutsun ylös NHL-seuran riveihin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hännikäinen on pelannut Blue Jacketsin paidassa edellisen kerran 20. helmikuuta, eli ei kovinkaan kauan aikaa sitten. Korpisalo on sen sijaan nähty ohiolaisseuran tolppien välissä viimeksi 14.2.

Hännikäinen on pelannut Columbuksen riveissä tällä kaudella 29 ottelua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä neljä tehopistettä. Korpisalo on sen sijaan edustanut Blue Jacketsia 12 ottelun verran, joissa hänen tilastonsa ovat 90,3/3.15.

Suomalaisten ylös kutsumisten vuoksi seura on asettanut maalivahti Jeff Zatkoffin farmiseuran puolelle. Zatkoff saapui Blue Jacketsiin tammikuun lopulla pelaajakaupan yhteydessä.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018