Loistavia suomalaisuutisia – Markus Hännikäinen nostettiin Columbuksen kokoonpanoon

Markus Hännikäinen on kutsuttu jälleen Columbus Blue Jacketsin riveihin.
Markus Hännikäinen on kutsuttu jälleen Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Columbus Blue Jackets on kutsunut Markus Hännikäisen NHL-miehistön riveihin, kun ohiolaisseura matkustaa Vegasiin ja Arizonaan.

Columbus Blue Jacketsilla on edessään kahden ottelun mittainen vieraskiertue, jonka aikana se kohtaa Arizona Coyotesin sekä Vegas Golden Knightsin.

Vieraskiertueen alla seura on tehnyt päätöksen kutsua suomalaishyökkääjä Markus Hännikäisen Blue Jacketsin riveihin. Suomalaislaiturin ei tarvinnut majailla AHL-seura Cleveland Monstersissa kovinkaan kauaa, sillä Hännikäinen pelasi Columbuksen riveissä edellisen ottelunsa tammikuun 12. päivä, kun Blue Jackets kohtasi Vancouver Canucksin.

Hännikäisen lisäksi kutsun ylös sai puolustaja Dean Kukan. 24-vuotias tshekkiläispakki ei ole pelannut Blue Jacketsin riveissä tällä kaudella vielä yhtä ainutta ottelua.

Hännikäisen tilillä näitä on sen sijaan 27 kappaletta, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja yhteensä neljä tehopistettä.

Blue Jacketsin ja Monstersin välinen pelaajaliikenne on aktiivista, sillä seurojen paikkakunnat sijaitsevat lähellä toisiaan ja samaisessa osavaltiossa. Pelaajat nimittäin ajavat välimatkan vain reilussa kahdessa tunnissa.

Lisää Hännikäisen kauden tilastoista voit lukea TÄSTÄ.

Enemmän maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea sivustomme NHL-osiosta TÄÄLTÄ.