VIDEO: Markus Jokinen jyrättiin pystyyn – CHL:ltä kolmen ottelun pelikielto

Markus Jokinen jäi sunnuntaina Benjamin Marshallin jyräämäksi.
Markus Jokinen jäi sunnuntaina Benjamin Marshallin jyräämäksi.

JYP:n Markus Jokinen jyrättiin sunnuntaisessa CHL-ottelussa Banska Bystricaa vastaan pystyyn, minkä johdosta hän jäi makaamaan sekavana jään pinnalle.

JYP:n Markus Jokinen koki sunnuntaisessa CHL-ottelussa Banska Bystricaa vastaan kovia, kun vierasjoukkueen Benjamin Marshall taklasi miestä suoraan päähän. Jokinen jäi tilanteen johdosta makaamaan jään pinnalle sekavan oloisena eikä syyttä; taklaus oli nimittäin todella kova.

Nyt CHL on tuominnut Marshalille kolmen ottelun mittaisen pelikiellon päähän kohdistuneen taklauksen johdosta. CHL julkaisi tilanteesta samalla videon omalla YouTube-kanavallaan, mistä kurinpitopäätös myös löytyi.

Marshall heitettiin suihkun puolelle myös itse ottelussa, joten tilanne ei jäänyt tuomareilta huomaamatta. Jokinen sai osuman aivan ottelun lopussa, sillä kamppailu oli pelaamatta enää muutaman minuutin ajan.

JYP marssi ottelussa selvään voittoon, sillä se kaatoi slovakilaisjoukkueen lukemin 6-0. CHL jatkuu seuraavan kerran lokakuun alkupuolella ja turnauksen otteluohjelman löydät täältä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
JA: Liigan tilannehuone ei valmis kauden alkuun – syynä ongelmat Telialla