VIDEO: Markus Nutivaara upotti Edmontonin nuottaan kauden 6. täysosumansa

VIDEO: Markus Nutivaara upotti Edmontonin nuottaan kauden 6. täysosumansa

Columbus Blue Jacketsin suomalaispakki Markus Nutivaara pääsi nasauttamaan maalin Artemi Panarinin komeasta esityöstä viime yön voitossa Oilersista.

23-vuotias oululaispuolustaja Markus Nutivaara pääsi viimeistelemään sesongin kuudennen rysänsä, kun Columbus musersi vierasjäällä Jesse Puljujärven ja Iiro Pakarisen edustaman Edmonton Oilersin 3-7-lukemin.

”Nutin” kauden 22. piste syntyi koitoksen kolmannessa erässä, kun Oulun Kärppien kasvatti onnistui maalaamaan venäläishyökkääjä Artemi Panarinin nätistä tarjoilusta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nutivaara nousi mukaan columbuslaisten hyökkäykseen ja 26-vuotias Panarin löysikin suomalaisen hyvästä tekopaikasta, johon venäläinen jakoi kiekon. Blue Jacketsissa toista kauttaan kiekkoileva Nutivaara sai karistettua Connor McDavidin kintereiltään ja neppasi limpun Edmonton-häkkiin ajassa 51:57.

Sinitakkien 3-7-nyytin putannut Nutivaara on tykittänyt tällä kaudella 59 peliin nyt tehot 6+16=22. Viime sesonki toi miehelle 66 matsissa pojot 2+7, joten pelurin pisteissä on tapahtunut komea kohennus.

Kamppailussa nähtiin myös muita mielenkiintoisia tapahtumia, kun Öljyn kapteeni McDavid sai rikottua sadan pongon rajan. Kanukkitähti oli mukana myös hieman ikävämmässäkin tapahtumassa, jossa loukkaantui mittelön erotuomari.

Kärppä-kasvatti Nutivaaran osuma videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=EpG3mFnDanI

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!