VIDEO: Markus Nutivaara iski jälleen – kolmen ottelun pisteputkessa

Markus Nutivaara iski viime yön ottelussa New York Rangersia vastaan maalin, jonka myötä hän on kolmen ottelun pisteputkessa.
Markus Nutivaara iski viime yön ottelussa New York Rangersia vastaan maalin, jonka myötä hän on kolmen ottelun pisteputkessa.

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja onnistui jälleen pääsemään tulostaululle, kun hän teki maalin New York Rangersia vastaan.

Suomalaisten nuorukaisten esiinmarssi NHL-kaukaloihin on ollut todella komeaa katseltavaa. Esimerkiksi Patrik Laine taistelee tällä hetkellä kynsin ja hampain liigan maalipörssin voitosta, ja Mikko Rantanen on lähellä rikkoa 80 tehopistettä.

Myös Aleksander Barkovin meno on ollut vakuuttavaa, ja hän onkin rikkonut vanhan piste-ennätyksensä jo aikapäivää sitten.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kolmikon taustalla on myöskin tapahtunut komeita asioita. Esimerkiksi Columbus Blue Jacketsin puolustajana pelaava Markus Nutivaara on ollut tällä kaudella hyvässä vireessä. Nuorukainen murtautui viime kaudella yllättäen Blue Jacketsin pelaavaan kokoonpanoon, ja loppu onkin historiaa.

Jo viime kaudella Nutivaara pelasi ajoittain erinomaisesti, mutta tänä vuonna meno on ollut vieläkin vakuuttavampaa. Mies on nimittäin tehnyt 56 otteluun viisi maalia ja yhteensä 21 tehopistettä. Se on roima parannus verrattuna viime kauteen, kun hän iski 66 kamppailuun tehot 2+5.

Nutivaara kasvatti pistepottiaan myös viime yönä, kun Blue Jackets kohtasi New York Rangersin. Suomalaispuolustaja nimittäin iski Blue Jacketsin kolmannen maalin, kun ohiolaisryhmä voitti lukemin 5-3.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Maalin myötä Nutivaara porhaltaa nyt kolmen ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana hän on kerännyt tililleen kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!