Yle: Markus Nutivaara sivuun MM-kisoista – ”Olkapää ei toimi vieläkään”

Markus Nutivaara ei osallistu kevään MM-kisoihin loukkaantumisen vuoksi.
Markus Nutivaara ei osallistu kevään MM-kisoihin loukkaantumisen vuoksi.

Columbus Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara ei saavu auttamaan Suomen Leijonia kevään MM-kisoihin loukkaantumisen vuoksi.

Leijonat on saanut kuulla viime aikoina hyviä uutisia NHL-vahvistusten suhteen. Nimittäin ensiksi tulostaan ilmoittivat Carolina Hurricanesin Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen (lue uutinen), minkä jälkeen olikin sitten Mikael Granlundin vuoro (lue uutinen).

Siinä missä suomalaiset kiekkofanit ovat aivan viime aikoina oppineet kuulemaan hyviä uutisia, tipahti nyt ilmoille myös jotakin huonoa. Nimittäin Columbus Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara ei voi osallistua kevään MM-kisoihin loukkaantumisen vuoksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

– En ole lähdössä MM-kisoihin, kävin juuri lääkärintarkastuksessa ja siellä todettiin, että vamma on edelleen päällä, Nutivaara kertoi Ylelle.

– Halu olisi ollut kova, joten harmittaa kyllä. Tuttu valmentaja ja rooliakin olisi ollut tarjolla. Jää harmittamaan, mutta ei voi mitään, sillä olkapää ei toimi vieläkään. Siinä on se riski, että jos tulee oikeanlainen tälli, niin se voi mennä vielä pahemmaksi. Se tarkoittaisi todennäköisesti leikkausta. Onneksi nyt näyttäisi siltä, että selviän ilman puukkoa.

Nutivaaran kausi rapakon takana oli erinomainen, sillä hän teki pelaamissaan 61 runkosarjaottelussa seitsemän maalia ja yhteensä 23 tehopistettä. Blue Jackets joutui kesälomille ensimmäisellä kierroksella, kun Washington Capitals oli vahvempi otteluvoitoin 4-2.

Suosittelemme myös:
Patrik Laine jätti jälleen harjoitukset kesken – pelikunto täysi kysymysmerkki