Martin St. Louis löysi uuden työpaikan Columbus Blue Jacketsin valmennustiimistä

Martin St. Louis liittyy Columbus Blue Jacketsin valmennustiimiin.
Martin St. Louis liittyy Columbus Blue Jacketsin valmennustiimiin.

Uransa lopettanut entinen NHL-supertähti Martin St. Louis löysi uuden työpaikan, sillä hän liittyy Columbus Blue Jacketsin valmennustiimiin.

Martin St. Louisin ura kaukaloissa tuli päätökseensä vuonna 2015. Urallaan pääasiassa Tampa Bay Lightningin riveissä pelannut entinen tähtihyökkääjä edusti lyhyen aikaa myös Calgary Flamesia sekä New York Rangersia.

St. Louis pelasi urallaan 1 134 runkosarjaottelua, joissa hän teki 1 033 tehopistettä. 173-senttinen valittiin lopulta aina Hall of Fameen saakka, mutta nyt mies on löytänyt uuden työpaikan jääkiekon parista.

Columbus Blue Jackets on nimittäin pestannut St. Louisin seuran uudeksi erikoistilanteiden konsultantiksi. Uudessa roolissaan St. Louis alkaa tekemään yhteistyötä pitkäaikaisen päävalmentajansa, John Tortorellan kanssa.

– Marty St. Louis pelasi itsensä Hall of Fameen valtavalla päättäväisyydellä, kovalla työllä ja mahtavalla ymmärryksellä siitä, miten peliä pitäisi pelata oikein. Kehittelemme vielä hänen rooliaan, mutta hänellä on todella paljon tietämystä pelistämme ja mitä vaatii olla menestyksekäs – sekä yksilö- että joukkuetasolla, Tortorella ylisti entistä suojattiaan ja nykyistä kollegaansa.

Lue myös: Ykköseksi rankattu Kaapo Kakko kerää ylistystä – ”Hughesin ympärillä on enemmän hypeä”

St. Louis on tutustunut valmennushommiin lastensa kautta, joita hän on valmentanut uransa päättymisen jälkeen. Homma saa jatkua myös tulevaisuudessa, sillä konsultanttina hänen ei tarvitse olla jatkuvasti läsnä joukkueen arjessa.

– Tämä on suuri kunnia päästä työskentelemään Columbus Blue Jacketsiin. Minä rakastan tätä lajia ja olen saanut valmentaa poikieni joukkueessa lopettamiseni jälkeen. Olen innoissani päästessäni jakamaan tietotaitoani muille, ja saan samalla jatkaa lasteni valmentamista, St. Louis kertoi NHL.com:n mukaan.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!