Masi Marjamäki joutuu etsimään uuden työnantajan – sopimus Jokereihin purettu

Masi Marjamäki ja Helsingin Jokerit ovat purkaneet keskinäisen sopimuksensa yhteisymmärryksessä.
Masi Marjamäki ja Helsingin Jokerit ovat purkaneet keskinäisen sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Helsingin Jokerit ja Masi Marjamäki ovat purkaneet keskinäisen sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Marjamäki edusti helsinkiläisseuraa puolitoista kautta.

Porilaislähtöinen Masi Marjamäki on vapaa etsimään itselleen uutta seuraa, sillä hänen sopimuksensa Helsingin Jokerien kanssa on purettu yhteisymmärryksessä.

Marjamäki ehti edustaa helsinkiläisseuraa noin puolentoista kauden ajan. Hän pelasi Jokereiden riveissä lopulta 61 runkosarjaottelua, joissa hän iski neljä maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Marjamäki on entinen huippulupaus, joka varattiin NHL:ään alunperin toisella kierroksella kesällä 2003. Hän ei kuitenkaan päätynyt ajoissa tulokassopimukseen Boston Bruinsin kanssa, joten hänet varattiin uudestaan kesällä 2005 – tällä kertaa viidennellä kierroksella New York Islandersin toimesta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Työteliäs laitahyökkääjä on ennättänyt jo 33 vuoden ikään. Marjamäki on kärsinyt uransa aikana lukuisista eri vammoista, joiden vuoksi hän on menettänyt valtavan määrän otteluita.

Kovaotteinen veteraanihyökkääjä on edustanut Suomen kaukaloissa aiemmin myös Ässiä, Ilvestä sekä Tapparaa. Liiga-kaukaloista hänellä on vyöllään 302 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 63 maalia ja yhteensä 142 tehopistettä.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Risto Dufva sai ulosajon – taputti yleisölle suihkuun kävellessään

Jokerien alkuperäiseen tiedotukseen pääset TÄSTÄ.