VIDEO: Matt Martin tarjosi älyvapaan kovan taklauksen! Hanskat tippuivat

Matt Martin taklasi Bluesin Kyle Brodziakia kovaa maalin takana.
Matt Martin taklasi Bluesin Kyle Brodziakia kovaa maalin takana.

Toronto Maple Leafsin Matt Martin tarjosi viime yön kierroksella uskomattoman komean taklauksen, kun ontariolaisseura kohtasi St. Louis Bluesin.

Toronto Maple Leafs isännöi viime yön kamppailussa St. Louis Bluesia, joka oli lopulta tyly vieras. Nuottipaidat vei nimittäin kamppailun nimiinsä, kun Vince Dunn iski jatkoajalla Bluesin 2-1-voittoon.

Ottelun komein suoritus nähtiin kuitenkin agitaattori Matt Martinin toimesta. Hän nimittäin tarjosi kamppailussa aivan uskomattoman komean töötin Bluesin Kyle Brodziakiin. Taklausesta erityisen komean teki se, että se oli puhdas, eikä Martin tullut tilanteeseen kovalla vauhdilla.

Martin joutui kuitenkin vastaamaan teostaan välittömästi, sillä hänen harmikseen kaukalossa oli taklauksen aikana kovanyrkki Chris Thorburn. Hän saapuikin Martinin luokse heti taklauksen jälkeen ja kaksikko pudotti hanskansa. Tappelusta ei kuitenkaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä se oli lopulla todellista nyhjäämistä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Martin pelaa Torontossa toista kauttaan. Ennen Maple Leafsia mies edusti New York Islandersia seitsemän sesongin ajan. Hän on pelannut NHL-uransa aikana 564 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 50 maalia ja yhteensä 107 tehopistettä. Rangaistusminuutteja hänellä on sen sijaan 848 kappaletta.

Pelkästä rautanyrkistä ei ole kuitenkaan kyse, sillä hän on tehnyt parhaalla kaudellaan, 2015-16, kymmenen maalia 80 runkosarjaotteluun.

Tutustu Martinin tilastoihin tarkemmin TÄSTÄ.

Lisää mahtavia jääkiekkovideoita löydät TÄÄLTÄ.